Diensten

Werkplekonderzoek

Deskundig werkplekonderzoek geeft inzicht in de factoren die kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Het onderzoek heeft naast fysiek ergonomische factoren,  zoals de werkplekinrichting, ook aandacht voor werkhouding en werkorganisatie. 

Indachtig ons motto ‘niet onnodig rapporteren, maar vooral effectueren’ rapporteren wij in overleg beknopt dan wel uitgebreid. Verbeteringen op de werkplek worden waar mogelijk direct ingezet waardoor onnodig tijdverlies wordt voorkomen.

Voorlichting en training

U kunt bij ons terecht voor alle voorlichting over werkplekgerelateerde klachten zoals rug- en nekklachten en RSI. Wij verzorgen ook trainingen om medewerkers van uw organisatie kennis over te brengen en vaardigheden te leren, zodat zij in staat zijn veel voorkomende problemen snel te detecteren en op te lossen.

Preventieve voorlichting

Voorkomen is beter dan genezen. Preventieve voorlichting kan daar bij helpen. Waarom minder presteren of zelfs verzuimen als ook veel risico's en oorzaken van verzuim voorkomen kunnen worden? Gelet op behaalde resultaten is inzet van preventieve maatregelen zeer aan te bevelen!

Fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek

Bij Zitwerk is fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek mogelijk en kunt u zich laten informeren over het voorkomen en behandelen van klachten die te maken hebben met uw werk.