Duidelijk Zitwerk

Wat kunt u van Zitwerk verwachten?

U bent verantwoordelijk voor een afdeling en krijgt te maken met een medewerker die door rugklachten mogelijk gaat verzuimen. Daar heeft u last van. U vindt het natuurlijk vervelend voor de betrokken medewerker. Maar bovendien blijft bij uitval het werk voor een deel liggen. Er moet vervanging komen. De tijdelijke kracht moet worden ingewerkt.

U kunt van ons adequate en snelle actie verwachten. Werkplekonderzoek maakt duidelijk welke belastende factoren de klachten hebben veroorzaakt en in stand houden. Deze kennis is uitgangspunt voor een goed advies. Dat kan een stoel zijn die beter past bij uw medewerker. Maar soms is advies over stoel- en tafelinstelling al voldoende.

Ons advies is altijd gebaseerd op de kennis en praktijkervaring van de fysiotherapeut en ergonoom. Wij denken dat u niet geholpen bent met 'wijsheid uit de boekjes'. En wat heeft u aan een goed advies als u niet weet hoe u dat op de werkplek toepast?

Wilt u weten wat Zitwerk voor uw medewerker kan betekenen? Bel ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak of een intakegesprek.