Ergonomische hulpmiddelen

Persoonlijk


Naast een goede stoel en kennis van uw persoonlijke werkplekinstellingen zijn er soms hulpmiddelen nodig om gezond te presteren. Let op: wat voor de ene gebruiker een optimale oplossing is, kan bij een ander klachten doen ontstaan. Bij lichamelijke klachten is een goede inventarisatie, gekoppeld aan een individueel advies, dan ook de enige garantie voor een gezonde werkplek. Wij helpen u graag op weg!

 

Addit Bento monitorverhoger - verstelbaar 120

De schoonheid van een simpel, maar effectief ontwerp: deze in hoogte verstelbare Addit Bento® monitorverhoger helpt uw houding te verbeteren doordat uw monitor op ooghoogte komt te staan. De rubberen pootjes zorgen ervoor dat uw monitor volledig stabiel staat en uw bureau krasvrij blijft. Vormgegeven door Robert Bronwasser.
 


 

Addit bento ergonomische bureauset 220

Iedereen kan vanaf nu genieten van een opgeruimd bureau en een gezonde houding: de Addit Bento® ergonomische bureauset is een volledig pakket van producten die gemaakt zijn voor elkaar. Deze set tovert een mooi bureau om in een ergonomische werkplek die comfortabel en praktisch is. Vormgegeven door Robert Bronwasser.