Logo Zitwerk

Professionele diensten bij Zitwerk

De waardevolle combinatie van de fysiotherapeut en de ergonoom! 

Zitwerk Barendrecht

De aanpak van Zitwerk

Een goede en gezonde werkplek voorkomt klachten. Vanuit die gedachte benaderen we het onderwerp ‘zittend werken’. En daarom kunnen we bijdragen aan het welzijn en rendement van jou en je medewerkers. Persoonlijke aandacht combineren we met onze jarenlange expertise en een oplossingsgerichte werkwijze.

Werkplekonderzoek- en advies

Deskundig werkplekonderzoek geeft inzicht in de factoren die kunnen leiden tot lichamelijke klachten. Het onderzoek heeft naast fysiek ergonomische factoren zoals de werkplekinrichting, ook aandacht voor werkhouding en werkorganisatie.

Werkplekonderzoek en advies

Fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek

Bij Zitwerk is fysiotherapeutisch bewegingsonderzoek mogelijk en kun je informatie inwinnen over het voorkomen en behandelen van klachten die te maken hebben met je werk.

Voorlichting- en training

Je kan bij ons terecht voor alle voorlichting over werkplek-gerelateerde klachten zoals rug- en nekklachten en CANS. We verzorgen ook trainingen om medewerkers van je organisatie kennis bij te brengen en vaardigheden te leren, zodat zij in staat zijn veel voorkomende problemen snel te detecteren en op te lossen.
Voorlichting en training

Bij herstel: logisch, concreet en direct toepasbaar

Als rug- of nekklachten je bij het werk hinderen brengen we eerst de klachten in kaart. Aansluitend wordt de werkplek onderzocht waarbij wordt vastgesteld of, en in welke mate deze verantwoordelijk is voor het ontstaansmechanisme van je klachten. Als er een verband tussen werkplekomstandigheden en het klachtenbeeld kan worden aangetoond is dit uitgangspunt voor lichamelijk herstel. We bieden je een logische, concrete en direct toepasbare oplossing.

Preventief

Bij je vraag over de preventie van werkplek-gerelateerde klachten brengen we de aard van het werk en de daaraan verbonden risico’s in kaart. Je kan direct aan de slag met een doordacht en logisch advies. Wil je weten wat onze aanpak voor jullie kan betekenen? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op jouw locatie.