Logo Zitwerk

Ervaar de winst van goed zitten.

Het verhaal van Zitwerk

Zitwerk is specialist in zitten op werkplekken. Wim Tinke is de grondlegger van Zitwerk en werkt vanuit zijn passie: de houding en beweging van de mens. Daarbij combineert hij zijn ergonomische kennis met praktische oplossingen. Als fysiotherapeut deed hij jaren onderzoek naar de oorzaken van rugklachten. Wim is enthousiast over de mogelijkheden die zitproducten bieden bij de preventie en het herstel van rugklachten. ‘Het is opmerkelijk hoeveel mensen met een goede stoel geholpen zijn. Ik verbaas me er soms zelf over dat de oplossing van een ‘rugprobleem’ veel dichterbij is dan iedereen denkt. Er zijn mensen die al jaren tobben met hun rug. Vaak blijkt dit positief te beïnvloeden met het zitten op een juiste stoel.’
stoelen ergonomisch_over ons_ Zitwerk
Foto van Wim van Zitwerk

Waarom kiezen voor Zitwerk?

Optimale werkplek

Je wil dat medewerkers zich goed voelen op het werk.

Minder lichamelijke klachten

Je wil verzuim door rug- en nekklachten voorkomen.

Winst van goed zitten

Je wil medewerkers nóg beter laten presteren.

Visie en Missie van Zitwerk

Visie

Mensen die zich goed voelen op hun werk zijn minder ziek en presteren beter. Gezonde werkplekken met tevreden medewerkers zijn een belangrijke bron van kostenbesparing en verhoging van productiviteit.

Missie

Het is onze missie om aan te tonen dat een investering in de menselijke factor winstgevend is.

Missie en visie van Zitwerk
Kwaliteit van zitwerk ergonomie

Het beste door hoge eisen aan kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit bij alles wat we doen. We vinden dat belangrijk omdat je maximaal van onze diensten moet kunnen profiteren. Zowel wat betreft onderzoek en advies als materiaal en duurzaamheid van onze diensten en producten. Op al onze diensten en producten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

Maatschappelijk verantwoord

Onze producten bieden meer dan ‘het beste’ voor je lichaam. We willen als bedrijf ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat we zo veel mogelijk rekening houden met mens en milieu. Zorgen voor de omgeving, betrokkenheid en respect zijn voor ons belangrijke begrippen. Daaraan geven we vorm en inhoud in de praktijk.
Zitwerk maatschappelijk verantwoord ergonomie