Logo Zitwerk

Catalogus

Ontdek al onze producten voor goed zitwerk en ergonomische hulpmiddelen

winter designer

Catalogus van Zitwerk

Het winkelen voor inrichting van je werkplek is heel anders dan het shoppen van kleding. Wij hebben er daarom voor gekozen om een online catalogus toe te voegen. Alle producten in de catalogus hebben wij beschikbaar maar zijn bedoeld ter inspiratie. Het meest geschikte product is afhankelijk van het werkplekonderzoek- en advies.

Zit- producten

Zit-producten voor een ergonomische werkplek zijn producten die zijn ontworpen om de houding en het comfort van de gebruiker te verbeteren tijdens het werken. Dit kan bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel zijn, die is ontworpen om de rug te ondersteunen en te versterken tijdens lange perioden zitten.

Ergonomische bureaus

Ergonomische bureaus zijn bureaus die zijn ontworpen om de werkplek comfortabel en productief te maken voor de gebruiker. Bij Zitwerk.nl hebben ze een brede selectie van ergonomische bureaus, die zijn ontworpen om de houding en het comfort van de gebruiker te verbeteren. Deze bureaus kunnen bijvoorbeeld zijn voorzien van verstelbare hoogtes, zodat de gebruiker de juiste werkhoogte kan kiezen.

Ergonomische hulpmiddelen

Zitwerk.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in ergonomische hulpmiddelen voor een comfortabele en productieve werkplek. Ze hebben een ruime selectie van producten, zoals ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureaus, zitkussens en lumbale steunen. Bij Zitwerk.nl werken ze samen met ergonoom Wim Tinke, die advies kan geven over hoe deze hulpmiddelen het beste kunnen worden gebruikt om de houding en het comfort van de gebruiker te verbeteren. Of je nu lange uren achter een bureau werkt of gewoon op zoek bent naar manieren om je werkplek comfortabeler te maken, Zitwerk.nl kan je helpen met het vinden van de juiste producten om aan je behoeften te voldoen.

Werkplekken

Er bestaan veel verschillende soorten werkplekken, zoals op kantoor, in een tandartspraktijk en in het onderwijs. Elk van deze werkplekken heeft zijn eigen unieke vereisten en uitdagingen wat betreft comfort en productiviteit. Daarom is het belangrijk om de juiste ergonomische hulpmiddelen te kiezen die aan de behoeften van de gebruiker voldoen.