Waarom levert Zitwerk stoelen?

Gezond zitten is een specialisme

Als specialist in zitten op werkplekken gaan wij graag de uitdaging aan: we inventariseren, onderzoeken, concluderen en adviseren. En we helpen u ook verder op weg door de oplossing te realiseren. We doen het gewoon! Daar wordt u beter van.

De oorzaak van veel rugklachten kan worden verklaard uit langdurig verkeerd zitten. Met een achtergrond in de fysiotherapie en ergonomie beoordelen we de bureau- en werkstoel dan ook als het belangrijkste onderdeel van een werkplek. Daarom selecteren wij voor u de beste zitproducten; goed gereedschap om gezond te kunnen werken. Producten die aansluiten op ons advies. Met een goede stoel is een wereld te winnen.

Wij zijn onafhankelijk en gecertificeerd partner van een aantal vooraanstaande stoelenfabrikanten en leveren u alleen het product waarmee u optimaal geholpen bent. Laat u door ons adviseren als het om zitten gaat. Ontdek en beleef de voordelen van de specialist. Schaf uw overige werkmiddelen aan waar u dat gewend bent. We verkopen u geen computers, printers, cartridges, papier, potloden, tapijt of scheidingswanden. Goede en gezonde zitproducten; dat is wat u bij ons kunt verwachten! Zo dragen we bij aan uw gezondheid en welzijn. En dat van uw medewerkers.

De beste bureau- en werkstoelen om gezond te werken; dat is wat u van ons kunt verwachten.

Ontdek en ervaar de voordelen van de specialist.