Logo Zitwerk

Lichamelijke klachten

Veel voorkomende klachten

Een slechte werkhouding kan lichamelijke klachten veroorzaken. Een specifieke werkhouding kan bij de uitoefening van een beroep extra belastend zijn en klachten provoceren. Binnen alle beroepsgroepen moet daarom aandacht zijn voor de ontstaansmechanismen en de preventie van klachten.
Ergonomisch advies bedrijven

Klachten verhelpen met de aanpak van Zitwerk

Wij maken je duidelijk hoe je klachten ontstaan. Dit is het beste uitgangspunt voor fundamenteel herstel en het verdwijnen van je klachten. Ons advies krijg je van de ervaren ergonoom met jarenlange fysiotherapeutische praktijkervaring; een sterke combinatie vinden wij.

Zitten en rugklachten

Rugklachten staan hoog op de lijst met klachten waarom mensen naar de dokter en de fysiotherapeut gaan. In dit verband goed om te weten dat niet-goed-zitten een veel voorkomende oorzaak van rugklachten is. Als professioneel zittend werker is het voor jou daarom van belang in elk geval deze oorzaak van mogelijk je rugklachten weg te nemen.
Lichamelijke klachten

Gezond zitten tijdens je werk

Gezond zitten tijdens je werk is superbelangrijk. Je voorkomt klachten, het bespaart je het bezoek aan de fysio en werkt zo met meer plezier. Gezond zitten verbetert bovendien je concentratie en zorgt voor beter presteren. Twijfel je eraan of je werkplek optimaal op je lichaam is ingesteld? Laat het ons weten; we maken er samen werk van!

Zitwerk: het voorkomen van klachten

Inzicht in je werkplek

Door onderzoek op je werkplek krijg je duidelijkheid over het ontstaan van je klachten.

Inzicht in je klachten

Bewegingsonderzoek helpt je bij het voorkomen van klachten.

Persoonlijke aandacht

Bij Zitwerk hebben we aandacht voor jou en je werkplek.